Compresor cu surub ABAC PHK10S500E/EC06-10

Cod produs:OPC_PHK10S500E
24.470,00 RON Pret:
24.470,00 RON Pret:

Detalii

Compresor cu surub ABAC PHK10S500E/EC06-10

Descriere


In aceasta noua gama de compresoare cu surub, producatorii de la Parise au avut in vedere dezvoltarea tehnologiei curente in ceea ce priveste compactarea si functionalitatea.
Studii intensive ale designului si technologiile de ultima ora le-au permis sa proiecteze un produs care a devenit punct de referinta in domeniul compresoarelor cu surub. In timp ce pastreaza performantele unice compresoarelor cu surub, dimensiunile au fost reduse considerabil rezultand costuri de intretinere reduse si accesibilitate sporita.
Calitatea acestor produse este garantata de multitudinea de teste riguroase si inspectii efectuate conform standardelor europene.
Un panou de comanda nou si imbunatatit
Panoul de comanda contine un card de ultima generatie, cu ajutorul caruia detineti controlul in permanenta asupra functionarii compresorului. Functii avansate de alarma, senzori specializati in detectarea paramentrilor normali de functionare. Interfata simpla si usor de utilizat.
Toate componentele electronice se afla intr-un compartiment sigilat pentru a le feri de umezeala prelungindu-le astfel viata de utilizare.
Factorii si coeficientii folositi pentru a calcula transferul termic sunt controlati de sistemul informatic .
Calitatea superioara oferita se datoreaza in mare masura utilizarii materiilor prime si materialelor de inalta calitate.

Date tehnice

Putere (kW / Hp) 7,5 / 10
Presiune (bar) 10
Debit refulat (l/min) 1050
Rezervor (l) 500C
Tensiune (Volt/Hz) 400 / 50

Mai multe informatii

Color N/A
Dimensiune N/A
Producatori Abac
Solicita Oferta N/A

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Compresor cu surub ABAC PHK10S500E/EC06-10

Cum evaluezi acest produs? *

Calitate
0/5
Pret
0/5